avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hartuire la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hartuire la locul de munca

sunt hartuita de sefa mea de cateva luni. Daca doresc sa o dau in judecata pentru hartuire la locul de munca pe cine dau eu de fapt in judecata? Pe sefa ca persoana fizica sau pe angajator?
Cel mai recent răspuns: stamatestefan , utilizator 08:10, 18 Februarie 2013
in ce consta hartuirea? ca sexuala nu prea cred :"> iar mobbingul la noi in romania, nu stiu daca se pedepsete...
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2013
stamatestefan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mobbing dani02bella dani02bella Va rog sa imi spuneti ce se poate face in cazul unei situatii de hartuire la serviciu si daca exista in codul muncii in legislatia romana ceva legat de ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala la locul de munca vladorange11 vladorange11 Buna ziua. Ma numesc Vlad. As dori niste informatii concrete despre hartuirea morala la locul de munca. Am mai citit cate ceva dar as dori sfatul unui ... (vezi toată discuția)
Relatii de serviciu intre angajatori si angajati cezar_70 cezar_70 buna seara...am o intrebare va rog frumos....in legislatia romaneasca este sanctionat mobbing-ul?...multumesc (vezi toată discuția)