avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
am discutat cu cineva , despre cursurile eurobestteam , si spunea , ca ar fi utile...ma gandesc la o chestie , costul lor este de 4700 lei , juridic , logic , interviu , la fiecare seminar am inteles , ca se dau anumite grile , pt a vedea anumite tehnici de abordare a lor , ce se cere , etc , deci , mi se pare super importante........va propun , sa ne adunam , aprox 50 persoane , adica , sa devenim 50 de coproprietari ai suporturilor de curs care se predau la seminarii ,care ulterior o sa fie impartite la ceilalti coproprietari , ma gandeam asa , cel mai bine ar fi , sa mearga o persoana f bine pregatia , la cursuri , care pe langa ca este bine pregatita , stie sa si explice......! si eventual dar nu neaparat..........sa sustina examenul la admitere in magistratura , pt a nu exista conflicte de interese.....si sa facem o conferinta , tip messenger , cu toti cei 50 care am participat , si sa fie explicat , odata pentru toata lumea...eu zic ca sunt super ok , cred ca se dau anumite grile , etc , care te ajuta sa iti dai seama modul de abordare , si o sa conteze mult la examen , ideal ar fi sa fim aprox 50 , nu mai mult......banii o fie trimisi in contul eurobestteam , etc , sunteti interesati ???

Csorin a scris:

am discutat cu cineva , despre cursurile eurobestteam , si spunea , ca ar fi utile...ma gandesc la o chestie , costul lor este de 4700 lei , juridic , logic , interviu , la fiecare seminar am inteles , ca se dau anumite grile , pt a vedea anumite tehnici de abordare a lor , ce se cere , etc , deci , mi se pare super importante........va propun , sa ne adunam , aprox 50 persoane , adica , sa devenim 50 de coproprietari ai suporturilor de curs care se predau la seminarii ,care ulterior o sa fie impartite la ceilalti coproprietari , ma gandeam asa , cel mai bine ar fi , sa mearga o persoana f bine pregatia , la cursuri , care pe langa ca este bine pregatita , stie sa si explice......! si eventual dar nu neaparat..........sa sustina examenul la admitere in magistratura , pt a nu exista conflicte de interese.....si sa facem o conferinta , tip messenger , cu toti cei 50 care am participat , si sa fie explicat , odata pentru toata lumea...eu zic ca sunt super ok , cred ca se dau anumite grile , etc , care te ajuta sa iti dai seama modul de abordare , si o sa conteze mult la examen , ideal ar fi sa fim aprox 50 , nu mai mult......banii o fie trimisi in contul eurobestteam , etc , sunteti interesati ???

Părerea mea este ca aceste cursuri sunt complet inutile și nu merită efortul. Dacă tot dorești să investești bani și timp, atunci ar trebui investit în cărți de specialitate și cât mai mult timp de învățat, mai ales că timpul este extrem de prețios , pentru noi cei cu serviciu și familie.
am auzit si eu cate ceva despre aceste cursuri. parerile sunt impartite cred totusi ca folosesc. ideea lui Csorin insa, desi buna, e cam greu de pus in practica. gandestete ca, daca ai gasi 50 de persoane, precis vor fi cateva nemultumite printre ele mai ales ca este imposibil sa se cunoasca toate intre ele. am discutat si eu la un moment dat cu vreo trei prieteni in sensul unei astfel de asocieri, dar a ramas doar la stadiul de discutie. s-ar putea pune in practica dar numai intr-un grup de 4-5 persoane care se cunosc foarte bine personal si profesional.
c_m tu ai fost si la examenul din ianuarie? parca te-am vazut si pe topicul celalat. cam in cat timp ai parcurs materia? ceilalti cum stati cu invatatul?
Am fost in ianuarie....mai exersez si eu la cate o intrebare pusa pe topicul inm-istilor...
Buna!!! Vreau sa va spun ca am facut cursul de la eurobestteam, cel de lunga durata de o suta zece mil lei, si a fost o mare pacaleala, faceam grile din cartile pe care oricine le poate cumpara din librarii, Va zic sincer ca e o pierdere de timp si bani.Un ex va dau, in grupa mea eram 24 din care nici macar unul nu am reusit, nu merita!!!
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
adina222, utilizator

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)