avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
Am fost la cursul organizat de eurobestteam, cel de lunga durata din 2012, si pot sa va spun ca e o mare pierdere de timp si bani, nu te ajuta cu nimic...
adina222 a scris:

Buna!!! Vreau sa va spun ca am facut cursul de la eurobestteam, cel de lunga durata de o suta zece mil lei, si a fost o mare pacaleala, faceam grile din cartile pe care oricine le poate cumpara din librarii, Va zic sincer ca e o pierdere de timp si bani.Un ex va dau, in grupa mea eram 24 din care nici macar unul nu am reusit, nu merita!!!

Si nu v-au dezvaluit ceva tehnici de rezolvare a grilelor,de depistare a capcanelor?:D
Cu asta se lauda .Multumim ca ne-ai impartasit din experienta ta inainte sa luam si noi teapa.
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
ContSters269736, utilizator
daca esti o persoana ff bine pregatita ,adica , de obicei scoti un punctaj de 80 90 , la testele inm , si intelegi toate grilele , probabil nu i ti e de prea mare ajutor , proba de drept , dar.......la proba de logic , nu prea exista materiale klumea , iar la proba de interviu sunt inexistente......deci , eu cred ca ar fi foarte utile aceste ultimelele 2..........daca ne am strange mai multe peroane , costa aproximativ 2000 lei cred .........cred ca ar fi de un enorm folos...avand in vedere ca , la nota finala interviul si logic ul valoreaza aproximativ 48%........
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
in primul rand nu stiu daca la aceste cursuri se face pregatire si pentru testul de logica. daca da, oricum nu cred ca ar putea furniza mai multe informatii decat cele pe care le-au pus la dispozitie prin Ghidul aflat pe sietul INM.
in al doilea rand nu stiu cum ii poate ajuta la interviu solutia propusa de tine pe toti ceilalti "contributori" la taxa, cei care nu merg la curs. interviul presupune atat realizarea eseului dupa citatul primit, cat si dialogul cu membrii comisiei de examinare care presupune spontaneitate. deci.............
alrofa a scris:

in primul rand nu stiu daca la aceste cursuri se face pregatire si pentru testul de logica. daca da, oricum nu cred ca ar putea furniza mai multe informatii decat cele pe care le-au pus la dispozitie prin Ghidul aflat pe sietul INM.
in al doilea rand nu stiu cum ii poate ajuta la interviu solutia propusa de tine pe toti ceilalti "contributori" la taxa, cei care nu merg la curs. interviul presupune atat realizarea eseului dupa citatul primit, cat si dialogul cu membrii comisiei de examinare care presupune spontaneitate. deci.............

se face pregatire si pt logic , este postat anuntul pe internet , iar cu privire la interviu , cred ca este de foarte mare folos , iar referitor la persoana care merge...........MDA, si eu sunt fff sceptic in privinta ei , nu o cunosc.......... ( eu nu sunt din Bucuresti , deci nu ma intereseaza sa merg ) deci , o sa avem nevoie de garantie , gen , ne returneaza banii la toti daca nu ne furnizeaza informatiile esentiale , iar persoane care au facut cursul , se gasesc , incat sa comparam informatiille date de persoana care merge la curs, si cele predate acolo , si sa tragem la raspundere persoana , eventual o sa facem un contract inainte cu acea persoana .......de folositoare , eu zic ca sunt super folositoare , suntem 7 momentan , deci , nu stiu daca o sa se adune......
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
Csorin, utilizator

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)