alrofa a scris:
in primul rand nu stiu daca la aceste cursuri se face pregatire si pentru testul de logica. daca da, oricum nu cred ca ar putea furniza mai multe informatii decat cele pe care le-au pus la dispozitie prin Ghidul aflat pe sietul INM.
in al doilea rand nu stiu cum ii poate ajuta la interviu solutia propusa de tine pe toti ceilalti "contributori" la taxa, cei care nu merg la curs. interviul presupune atat realizarea eseului dupa citatul primit, cat si dialogul cu membrii comisiei de examinare care presupune spontaneitate. deci.............
se face pregatire si pt logic , este postat anuntul pe internet , iar cu privire la interviu , cred ca este de foarte mare folos , iar referitor la persoana care merge...........MDA, si eu sunt fff sceptic in privinta ei , nu o cunosc.......... ( eu nu sunt din Bucuresti , deci nu ma intereseaza sa merg ) deci , o sa avem nevoie de garantie , gen , ne returneaza banii la toti daca nu ne furnizeaza informatiile esentiale , iar persoane care au facut cursul , se gasesc , incat sa comparam informatiille date de persoana care merge la curs, si cele predate acolo , si sa tragem la raspundere persoana , eventual o sa facem un contract inainte cu acea persoana .......de folositoare , eu zic ca sunt super folositoare , suntem 7 momentan , deci , nu stiu daca o sa se adune......