avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua , am o intrebare am un angajat care are functia de baza la o alta firma ,iar acum seful vrea sa ii mareasca salariul de la 135 lei la un contract de 1 ora/zi la 1200 lei la un contract de 8 ore/zi.Daca el mai lucreaza si in alta parte cu 8 ore/zi mai poate fi angajat la inca o firma tot cu 8 ore /zi?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 17 Februarie 2009
Este bine sa specificati ca are program flexibil.
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2009
ContSters20980, utilizator
adelaida_07 a scris:
Cinstit vorbind pentru anumite dileme trebuie sa mai folosim si gandirea proprie...........
Cum pana in prezent nu s-a reusit dedublarea fizica a unui organism, uman sau nu ,cu greu se poate ca un salariat sa lucreze in doua locuri in acelasi timp.
Ar fi interesant de vazut cum poti trage la raspundere un salariat care poate demonstra ca in acelasi timp are si un alt job, iar in ziua respectiva a ales sa faca alta treaba decat cea care il intereseaza pe celalalt angajator.

Daca legea nu distinge... noi de ce distingem?
Pana la urma e pb salariatului cu angajatorii respectivi.
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2009
ContSters20980, utilizator
Va rog sa nu mai citati mesajul anterior, cu atat mai mult cu cat la randul sau acesta contine alt(e) citat(e).
@ maria _ioana
Exact asta spuneam si eu este problema angajatorilor respectivi. Cum salariatul informeaza angajatorul cu privire la locul de munca deja existent consider ca este riscul angajatorului care incheie un CIM in acelasi interval orar.
Era un sfat nimic mai mult.
Imi cer scuze, sunt noua pe forum si aveam o intrebare si automat am scris aici (fara sa vad ca de fapt va aparea ca un raspuns la respectivul subiect), desi nu era un rasp la intrebarea anterioara.

Scuze
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2009
alina.mistret, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot avea doua contracte de munca de 8 ore/zi fiecare trecute in cartea de munca? ContSters56609 ContSters56609 Sunt student la master, iar un profesor de-al meu mi-a propus sa lucrez la un proiect de cercetare timp de 1 an si opt luni cu carte de munca si contract de ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca lia19 lia19 Cum este legal sa se procedeze in cazul in care un salariat are doua contracte individuale de munca.Ma refer la sporul de vechime.Este legal sa-l primeasca ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca in aceeasi institutie aetnip aetnip Lucrez ca si cadru didactic auxiliar, norma 8 ore/zi. Pot in timpul programului de lucru (in cele 8 ore, adica in acelasi timp) sa predau si la clasa ca ... (vezi toată discuția)