avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie+vechime in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie+vechime in munca

Bine v-am gasit! As dori sa stiu cum as putea proceda pentru a mi se recalcula pensia si vechimea in munca,fiind pensionata gr3 de 11 ani.Am 54 de ani si 25 ani vechime ,dintre care 15 ani in industrie grea.Am oare dreptul de a ma pensiona defnitiv?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: floridelotus , utilizator 15:57, 24 Februarie 2013
Va multumesc foarte mult! Doamne,ajuta!
Daca as merge la Camera de Munca si as cere sa i-mi calculeze vechimea,ar accepta,este legal ? Am acest drept?Va multumesc frumos!
Am inteles ca aveti deja o decizie de pensie. Daca va uitati pe decizia de pensie vechimea va este trecuta in decizie. Cititi cu atentie decizia de pensie!
Ramane de vazut ce sunt cei 15 ani de "industrie grea" - adica conditii deosebite sau conditii speciale (gr. I sau gr.II ). Numai asa puteti sti cati ani vi se adauga la cei 25 de ani lucrati. Verificati decizia de pensionare pt. ca acolo sunt trecuti anii suplimentari!
Da,insa ceva nu e in ordine.ce inseamna grupa a doua?La mine nu scrie nimic acolo,avand in vedere ca am lucrat 5 ani in turnatorie si sunt incadrata in grupa intai,restul anilor lucrand in forja grea,mecanica 1 si sunt incadrata in grupa a treia.Pentru acest motiv as dori sa stiu daca e in regula .Pot depune o cerere in acest sens,sau nu ma ia nimeni in seama? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Calcul varsta de pensionare asandulescu asandulescu Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care ar fi varsta la care pot sa ma pensionez tinand cont de Legea 380/24.12.2013 referitor la grupa 1 de munca.Datele mele ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare gaben59 gaben59 Buna ziua. ma numesc Gabriel Gorea nascut in februarie 1959,pensionar invaliditate gr II din anul 2007,gradul I din februarie 2013, handicap accentuat din ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? anla2 anla2 Buna ziua. Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare pentru cineva apropiat cu urmatoarele date: Barbat- nascut ... (vezi toată discuția)