avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Invitatie la mediere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Invitatie la mediere

Prin intermediul unui mediator am invitat arendasul la mediere deoarece am micsorat pretul vanzarii solicitat intr-o prima notificare la care arendasul nu s-a prezentat ,notarul dandu-mi act prin care eu pot vinde la o terta persoana dar la suma solicitata prima data.
Daca arendasul nu da curs solicitarii mele ,mediatorul poate emite act valabil prin care eu pot vinde la suma solicitata prin intermediul mediatorului?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 07:45, 22 Februarie 2013
Dvs trebuie sa l notificati a doua oara cu pretul miscorat, dupa scurgerea intervalului in care el trebuie sa se pronunte puteti fie sa incheiati contractul de vanzare cu pretul miscorat cu arendasul daca isi mainfesta dreptul de preemptiune , fie daca nu si manifesta acest drept sa incheiati cu o terta persoana care va plati acel pret. Mediatorul nu poate incheia acte autentice de vanzare cumparare. Notificarea nu o face mediatorul. Faceti o prin intermediul unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere - invitatie refuzata de doua ori Dumies Dumies am contactat arendasul prin intermediul unui mediator sa-si exprime dreptul de preemptiune. Este dovada ca a primit invitatiile (doua) nu s-a prezentat si am ... (vezi toată discuția)
Invitatie aramcos aramcos Am invitat arendasul prin intermediul unui mediator .Ca obiect am scris ca sa-si exprime dreptul de preemptiune asupra pretului vanzarii care este mai mic ... (vezi toată discuția)
Preemptiune Dumies Dumies Care sunt formele acceptate de lege pentru a instinta arendasul unui teren agricol asupra deptului de preemptiune in conditiile in care nu s-a inchiat un act ... (vezi toată discuția)