avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de intervenție sau întâmpinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de intervenție sau întâmpinare

În urma unei reclamatii la ANPC privind clauze abuzive, procesul-verbal a fost înaintat spre soluționare la judecătorie, unde ANPC scrie - CONSIDERAM CA IN CAUZA SE IMPUNE CITAREA NUMITILOR.....IN CALITATE DE PARTI VÄTÄMATE IAR, IN MASURA IN CARE VETI RETINE TEMEINICIA SI LEGALITATEA PV, RESPECTUOS VÄ‚ SOLICITAM SA AVETI IN VEDERE LA APLICAREA DISPOZITIILOR ART. 13 ALIN.1 DIN LEGEA 193/2000 PRETENTIILE CONSUMATORILOR AȘA CUM VOR FI FORMULATE DE ACESTIA - Pe citație am calitatea de intervenient introdus de judecatorie fără ca eu să fi depus cerere de intervenție unde judecătoria spune că trebuie să depun INTAMPINARE.
Sigur nu este greșeală. Eu cred ca trebuie să depun cerere de intervenție prin care să-mi precizez pretențiile. Menționez ca urmează al doilea termen.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: vmd21 , utilizator 15:38, 24 Februarie 2013
Forțat fiind să intre în proces, terțul dobândește calitatea de
intervenient în nume propriu, conform art. 58 din Codul în vigoare, deci ar trebui să depun cerere de intervenție. Cine mă poate ajuta. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! care este rolul unei persoane intervenient intr-un ... leonardy44 leonardy44 buna seara! care este rolul unei personae -intermitent intr un dosar? multumesc! (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru pentru o cerere reconventionala teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti -tot caut in codul civil si legea 146/1997 si nu sunt lamurita.: 1.O cerere reconventionala se taxeaza-se percepe taxa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! având calitatea de intervenient reclamant/intervenient ... mihaimaria mihaimaria Bună ziua! Având calitatea de Intervenient reclamant/Intervenient forțat am fost sfătuit că nu este obligatoriu să fac întâmpinare în momentul în ... (vezi toată discuția)