avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CAS pentru dobanda la banca ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CAS pentru dobanda la banca ?

1. Daca am avut depozit bancar cu dobanda datorez pe langa impozit pe venit si CAS pentru dobanda respectiva ?
2.Daca am inchiriat masina cu contract de inchiriere datorez CAS pentru venitul respectiv sau doar impozit pe venit ?
Cel mai recent răspuns: mirunaa , utilizator 16:02, 11 Iunie 2014
eu m-am dus sa intreb inspectorul avand urmatoarea situatie si anume sunt in concediu de crestere a copilului si acesta mi-a spus ca asta este o situatie in care sunt asigurata la casa de sanatate dar pentru ca nu platesc efectiv asigurari de sanatate voi fi obligata sa platesc pentru 100 de ron pe an dobanzi la depozit circa 500 de ron CASS pe an + penalizari si dobanzi.
mi-a spus ca daca eram in somaj nu trebuia sa platesc dar fiind in ccc nu sunt acoperita de lege si sa astept acasa deciziz de impunere care sigur va veni:(
este adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce impozite se platesc pe veniturile realizate din chirie? este cas-ul inclus? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Sunt foarte nedumerita referitor la impozitul pe venit si CAS. Datele problemei: Un pensionar inchiriaza un apartament si astfel realizeaza ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei asig.de sanatate asupra veniturilor din dividende mihanego mihanego am urmatoarea situatie: 1.profit aferent exercitiului financ.2007 repartizat la rezultat reportat, 2.in luna iulie 2008 asociatul unic,administrator,care nu ... (vezi toată discuția)