avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general autoturism in leasing
Discuție deschisă în Contabilitate în general

autoturism in leasing

Am avut pe firma un autoturism achizitionat in 2010.Am achitat lunar toate ratele
atat valoarea principala cas si dobanda si asigurarea.In luna ianuarie l-am predat la fima de leasing.Am un proces verbal prin care se specifica:preluat cu toate datoriile.Pod sa scot autoturismul din evidenta contabila? Va rog sa ma ajutati cu o
monografie.Mentionez ca il am inregistrat in contul 2133 si in 167.Multumesc
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 21:50, 27 Februarie 2013
Buna seara,

In opinia mea ar trebui sa mai aveti si actul de reziliere a contractului de leasing.

Monografia ar trebui sa fie de tipul:
% = 2133
2813
167
6583

Numai bine,
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2013
CONTABIUM, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile contract novatie adina_beb adina_beb Buna ziua Societatea la care lucrez a incheiat un contract de novatie cu o alta societate pentru un autoturism si nu stiu care sunt inregistrarile contabile ... (vezi toată discuția)
Epava-leasing cimpazu cimpazu Buna ziua, am si eu o nelamurire: am o masina in leasing financiar. masina a fost lovita dauna totala. firma de leasing a fost despagubita de asigurarea sa ... (vezi toată discuția)
Contari - reziliere ctr leasing miraj miraj buna am o societate care anul trecut a luat in leasing un vagon de tir si a achitat ratele pana in aug 2009 dupa care a inapoiat vagonul si a reziliat ctr de ... (vezi toată discuția)