avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Frauda la Card....
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Frauda la Card....

Poate sa ma ajute cineva cu privire la aceasta situatie? In septembrie am cumparat de la Media Galaxy un uscator de par, am vrut initial sa-l platesc cu cardul avantaj, i-am dat casierei cardul, dar intreband-o dc mai exista sistemul de rate, mi-a raspuns ca nu si atunci am retras cardul si i-am platit cu cash. In octombrie pe extras mi-a aparut suma de 49.99 ron avand o cumparatura de la Media Galaxy. Stiind foarte sigur ca eu nu am luat nimic de la Media Galaxy cu cardul si urmarind f bine casiera pana la inapoierea cardului, am facut refuz de plata. Nu m-am gandit niciodata ca cei de la banca ar putea sa-mi dea un asemenea raspuns. Oameni buni...suntem in Romania..orice e posibil. Am trimis un mail frumos la banca, am facut copie de pe bonul fiscal al uscatorului care era in valoare de 79.99 si l-am atasat cererii mele de refuz. Pe bon era trecut incasare cash...Ghiciti raspuns de la un mare domn director de la banca prin care imi refuzau frumos cererea si imi explicau ca am acolo si chitanta cu care s-a achitat la Media Galaxy cei 49.99. Nu stiu daca se poate numi prostie sau bataie de joc, dar asa ceva nu mi s-a parut normal. Mi-au trimis o chitanta, care avea suma de 49.99ron, era la cateva minute dupa ce eu achizitionasem uscatorul, dar culmea nu era nimic ce tinea de mine pe acea chitanta: numele nu era al meu, numarul de cont nici atat, data expirarii cardului nu, semnatura altcuiva... Cum e posibil asa ceva? Nu va imaginati ca am lasat asa, am tot contactat banca, am tot asteptat un raspuns pozitiv din partea lor, culmea dupa 5 luni, am sunat tot eu, acelasi raspuns, aceleasi explicatii! Asta e mai mult decat bataie de joc....Sunt decisa sa merg in continuare, pana mi se face dreptate, sa-i dau in judecata.
Stie cineva care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac in continuare? Am raspunsul lor, am chitanta mea, as vrea sa mai existe si inregistrarile video de la Media Galaxy.
A mai intalnit cineva asa ceva?
Draga Nadina....in Romania este posibil orice. Daca poti dovedi da cu ei de pamant!
nadina88 a scris:

Va inselati. Cei de la ................. sunt niste sarlatani!

Numele meu este Nadina .....,am beneficiat de o bursa Erasmus in Danemarca,aceasta a fost virata intr-un cont deschis la Card........,dar din pacate nu am putut-o ridica de acolo(tot din cauza cardului lor).Cand m-am reintors in tara,aveam in cont 5200 RON,din care am retras 2000(m-am gandit ca e mai sigur "cu banii in mana".Restul l-am lasat pe card.Rest pe care..nu l-am mai gasit.Ducandu-ma la banca pt a fla despre ce e vorba,constant cu uimire CA CEI DE LA BANCA AU LUAT BANII! Este posibil asa ceva?Nu este considerat furt?


:offtopic:Va rog frumos sa nu mai folositi identitati/nume societati/persoane fizice, in discutiile postate deoarece, acest fapt, contravine Regulamentului de postare in forum.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata dflorin3 dflorin3 Buna ziua. Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi. Problema este urmatoarea: Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)