legea arat asa ca in termen de 5 ani nu pot sa beneficiez de art 74 ind 1 numai de max 2 ori.......unde gasesc legea care arata ca nu pot beneficia de aplicarea sanctiunii administrative dc aflu inauntrul celor 5 ani in care am comis infractiuni de aceleasi gen??
multumesc si nu vreau sa insist dar e foarte important pt mine
Probabil ca sunteti ingrijorat si din acest motiv nu ati observat ca am postat intregul articol 74 (1) din Codul penal, in care puteti citi la al.3, prevederea referitoare la cei 5 ani.
nu se aplică dacă făptuitorul a mai săvârşit o infracţiune de acelaşi gen, prevăzută de prezentul cod, într-un interval de 5 ani de la comiterea faptei, PENTRU CARE A BENEFICIAT de prevederile alin. 1 şi 2
nu am beneficiat de prevederile alin.1 si 2 niciodata....deci trebuie sa aplice..nu inteleg de ce nu a aplicat parchetul...
Parchetul nu aplica acest text de lege declarat neconstitutional.
Nu cunosc niciun parchet din tara care sa fi procedat in acest mod.
Problema dvs. se poate rezolva doar in instanta in urma unei motivari ample cu privire la aplicabilitatea acestui text de lege declarat neconstitutional.
Instanta de judecata poate aplica acest text de lege deoarece are o putere mult mai mare decat parchetul...