avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Punct de lucru cu mai mult de 5 angajati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Punct de lucru cu mai mult de 5 angajati

Se deschide un punct de lucru in acelasi judet, in alta localitate decat sediul social.
La punctul de lucru vor fi mai mult de 5 angajati. Va rog sa-mi spuneti daca sunt necesare acte aditionale pentru angajati si daca se depune o declaratie distincta numai cu impozitul pe venit pentru punctul de lucru. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:07, 6 Martie 2013
Nu se depune declaratie separat,dar pc. de lucru are CF altul decit sediul social,iar in decl.112 este rubrica unde se scrie acest Cf. pentru plata impoz. pe salar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 pt.punct de lucru cu cod fiscal gabitza1980 gabitza1980 cum completez declaratia 112 daca am punct de lucru cu cod fiscal- am 5 salariati la punctul de lucru? (vezi toată discuția)
Societate cu punct de lucru deschis în alt judet gherman.vanda gherman.vanda Pentru o societate cu punct de lucru deschis si inregistrat fiscal in alt judet decat sediul social, cu activitate sezoniera si in luna decembrie cu 3 ... (vezi toată discuția)
D.112 punct lucru camicami camicami Buna tuturor, societatea are punct de lucru stabil Cui propriu,pentru care am depus pana acum,separat , lunar D.100 numai cu impozitul pe salarii. Cum voi ... (vezi toată discuția)