avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informatician cu studii superioare sau medii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informatician cu studii superioare sau medii?

Sunt informatician la doua scoli generale, fiecare cu jumatate de norma. Sunt absolvent al Academiei Tehnice Militare precum şi al Facultatii de Drept. In prezent sunt in ultimul an si la Facultatea de Informatica , care o voi absolvi in vara. Sunt incadrat cu studii medii, desi mi s-a spus ca pentru informaticieni conditia de incadrare pe studii superioare este : o facultate de lunga durată şi cursuri de informatica finalizate cu certificat de absolvire (raspuns primit la ISJ!!!!). La scoala mi se spune ca nu pot fi remunerat pe studii superioare ???!!!.
Stie cineva care este adevarul? Daca se poate va rog sa-mi trimite-ti si baza legala pentru ca ei daca nu vad scris nu fac nimic!!!
Va multumesc anticipat !!!
Este corect, nu puteti fi incadrat ca informatician cu studii superioare pana nu va terminati studiile specifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea in munca monique32 monique32 Ma numesc Monica şi lucrez intr-un spital. Acum 4 ani am absolvit cursurile postuniversitare de specializare in Informatică şi am fost incadrată la ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile efectuate cu scolarizarea mea rududoo rududoo Buna seara, Am absolvit Academia Tehnica Militara, si sunt in activitate de 4 ani . Legile adoptate de Guvern in anul 2010 au anulat motivele care au stat ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)