Bogdan Marinescu  
	    	Avocat

Bogdan Marinescu  
	    	Avocat	    

Bogdan Marinescu  
	    	Avocat

Bogdan Marinescu  
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

minodora_1973 
	    	Utilizator

minodora_1973 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ralucagogiltan	                   

ce concluzii poate sa puna partea vatamata constituita parte civila in situatia in care inculpatul, desi in cursul urmaririi penale nu a recunoscut faptele, ... (vezi toată discuția)
	                    ralucagogiltan	                   

ce concluzii poate sa puna partea vatamata constituita parte civila in situatia in care inculpatul, desi in cursul urmaririi penale nu a recunoscut faptele, ... (vezi toată discuția)

guganu	                   

Buna ziua,numele meu este Marian si as dori si eu informatii cu privire la neprezentarea la un proces penal.S-a deschis un proces impotriva mea pentru furt ... (vezi toată discuția)
	                    guganu	                   

Buna ziua,numele meu este Marian si as dori si eu informatii cu privire la neprezentarea la un proces penal.S-a deschis un proces impotriva mea pentru furt ... (vezi toată discuția)

joc	                   

se poate respinge de catre instanta art 320 alin1 chiar daca se recunoaste vinovatia din prima faza si anume pe ce criterii se poate respinge?
 (vezi toată discuția)
	                    joc	                   

se poate respinge de catre instanta art 320 alin1 chiar daca se recunoaste vinovatia din prima faza si anume pe ce criterii se poate respinge?
 (vezi toată discuția)