avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare CIM pentru a intra in CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare CIM pentru a intra in CIC

Buna ziua,
avem o salariata care a fost in concediu de maternitate de 42 de zile pana in data de 04.03.2013. Concediul medical l-a adus astazi la unitate.Cum putem sa ii suspendam CIM-ul ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 12 Martie 2013
1. Daca vrea sa intre in CCC Ii faceti decizia de suspendare a CIM cu data cu care s-a terminat concediul de maternitate.

2. Inregistrarea in Revisal se poate face in termen de 20 de zile da la data suspendarii CIM (vezi HG 500/2011).
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Concediile medicale nu se opereaza in REVISAL ... suspendarea c.i.m. pentru CCC se completeaza si se transmite in REVISAL in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data suspendarii , potrivit art.4 alin.1 lit.d din HG nr.500/2011.

Suspendarea de drept a c.i.m. pentru concediu de maternitate nu se opereaza in REVISAL.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare in revisal nou suspensare ccc ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea Buna ziua. In mai multe articole pe care le-am citit, am vazut ca nu se declara in Revisal-ul nou suspendarea CIM pentru CCC. Am intrat si in programul Revisal ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata in revisal seieoandana seieoandana Buna.Am o societate comerciala care in luna ianuarie 2012 are cativa angajati care sunt pe concediu fara plata toata luna,trebuie sa declar si in ... (vezi toată discuția)
Angajata insarcinata, inregistrare in revisal simavio simavio Buna ziua, Am o angajata care va naste in curand care sunt pasii de urmat pt mine inspector de personal?Cum inregistrez in REVISAL.Va multumesc. (vezi toată discuția)