avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenia romana - dobandirea in urma casatoriei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenia romana - dobandirea in urma casatoriei

la casatoria dintre o cetateana romana si un cetatean albanez,in cat timp acesta din urma primeste cetatenia romana?
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 14:56, 15 Martie 2013
Am inteles.:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - pasaport romanesc pentru un cetatean albanez eluca eluca Am nevoie de un raspuns, cum poate sa obtina un pasaport romanesc, un cetatean albanez, fara a se casatori cu o romanca?:) va multumesc pt raspuns! (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean tunisian nicole4370 nicole4370 as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana ellengregory ellengregory Buna ziua! Am o intrebare: \\"Daca un cetatean din Republica Moldova care nu are si cetatenie romana, doreste sa se casatoreasca cu un cetatean roman in ... (vezi toată discuția)