DAYANA_Only a scris:
Revin cu o intrebare la ceea ce mi-ati raspuns: si daca raspunsul politiei nu ar fi fost unul dintre cele mentionate de dvs, sa inteleg ca nu ar mai fi fost obligat la plata, sau ce anume ati vrut sa spuneti?
Aceasta intrebare dovedeste faptul ca sunteti de buna credinta si itr-adevar nu vedeti nicio legatura intre plata daunei casco si raspunsul Politiei.
Daca veti citii cu atentie conditiile de asigurare, veti gasi la excluderi cazul in care proprietarul/soferul produce cu intentie avarierea autovehiculului.
Bazat pe aceasta posibilitate teoretica,(poate si abuzand putin de ea!) trebuie atasata la dosar adresa de la organul constatator al accidentului.
In cazul in care acest raport nu specifica eventuale mentiuni cum ar fi:
-"in mod intentionat a acrosat victima pentru a se razbuna" sau
-"incercand sa fuga de la locul jafului comis, a acrosat victima lovind zidul" etc. se continua pana la plata.
Scuze daca neavand detalii , am incercat sa expun o motivatie obiectiva.
Si ar mai fi o intrebare majora: Cum a "omis" proprietarul -soc. leasing- sa-si recupereze dauna timp de 2 ani??Din propria experienta, pot spune ca nu am intalnit pana acum niciun caz in care sa se piarda o astfel de oportunitate!
Mai precis sa incaseze integral valoarea inainte de termen, putand reinnoi contractul pentru o noua masina:confused: