avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs - vatamare corporala din culpa, amenda ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs - vatamare corporala din culpa, amenda administrativa

Buna ziua..ar fi posibil oare ca la judecarea recursului sa scap doar cu o amenda administrativa daca as putea demonstra ca nu am lovit pietonul pe trecerea de pietoni ci dupa aceasta?in cazul in care as primi o amenda administrativa permisul mi s-ar mai anula sau doar suspenda?va multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: mariustec , utilizator 21:43, 30 Aprilie 2013
Asa cum v-am spus amenda administrativa este posibila doar in cazul achitarii iar in aceasta situatie permisul se restituie.
Va multumesc frumos ptr raspunsuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1. pot face recurs impotriva unei sentinte penale aiai aiai (ca parte vatamata), privind pedeapsa si despagubirile materiale/morale ? 2. cand trebuie motivat? (vezi toată discuția)
Recurs adina_md adina_md Buna seara, as avea o intrebare. daca cineva a primit o pedeapsa de 5 luni cu suspendare (pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice, dar fara alte ... (vezi toată discuția)
Trimiterea cauzei pt rejudecare la instanta de fond andy_yz andy_yz Buna ziua.M-a aflu intr-o dilema f grava.Sunt parte vatamata intr-un dosar penal..eu m-am constituit parte civila este vorba despre un acident rutier am trecut ... (vezi toată discuția)