avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Statut chirias/vecini galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Statut chirias/vecini galagiosi

Buna ziua, locuiesc la bloc cu chirie iar papartamentul de deasupra mea este locuit tot de chiriasi. Acestia s-au mutut recent si au un copil de circa 5 ani. Problema mea este ca nu stiu cum sa procdez in urmatoarea situatie. De mai bine de o spatamana acest copil face galagie, aleagra, tranteste, tropie dupa ora 22.00. Se linisteste duoe ora 24.00, ieri era chiar 01.30 noatea cand inca alegra prin casa. Ce pot sa fac in aceasta situatie? Nu ma pot odihni nici eu si nici familia mea. Ce drepturi am fiind chirias? Mentionez ca administratorul, care are si functia de presedinte a blocului a fost anuntat dar a spus ca nu se implica. Trebuie sa vorbesc cu propietarul? Cine poate interveni ca sa discute cu chiriasii de la apratmentul de deasupra mea? Multumesc anticipat.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Acel copil (ca si multi altii, prea multi) poate fi educat, daca are cine Nu este deloc normal sa alerge un copil prin casa la ore tarzii. Gresit: "obisnuiti-va!". Cu ce sa ne obisnuim? Cu lipsa unei elementare civilizatii??
,,Deci dv vreți ca un copil de 5 ani să fie ce ?" Cum ce ? Glumiți, nu ? Să fie EDUCAT !!! Cunoașteți termenul ,, educație" ???

GermanAlex a scris:

Deci dumneavoastra vreti ca un copil de 5 ani sa fie ce?! Legat de pat, pus in fiare, legat cu calus? Copiii la aceasta varsta sunt cum sunt iar o bataie v-ar asigura doar niste urlete mai "placute". Nu poti dresa la cerere un copil. Si cui i s-ar aplica amenda si pentru ce? A alergat un copil prin casa. E normal. Sunteti la bloc. Obisnuiti-va.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Proprietar galagios!? - Elibet - Elibet am un apartament dat in chirie unor studenti. De cateva luni incoace, a fost chemata politia de cateva ori pt ca chiriasii erau galagiosi!? Politia a fost ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii andrei_emil andrei_emil Buna ziua, Am o problema cu vecinii de deasupra. Intre orele 22 si 08 (cand am nevoie de odihna) ei fac galagie: tropaie, vorbesc tare, muta mobila, ... (vezi toată discuția)