avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Conditii ocupare post audit public intern
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Conditii ocupare post audit public intern

Se poate realiza o mutare in cadrul aceleiasi institutii publice a unui functionar public din compartimentul resurse umane pe postul de audit public intern, daca acesta ale studii juridice ?Multumesc.
In acest caz trebuie respectate prev. Legii 672/2002 Cap. IV (3)-Cadrul general de competente, ale Normelor Generale privind exercitarea activitatii de audit public intern aprobate prin OMFP 38/ 2003 pct. 5.2.2.2. Numirea/revocarea auditorilor interni (sau 5221 daca este vorba de seful structurii de audit si art. 12 din legea 672/2002).
Deci NU se poate realiza o astfel de mutare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audit fritache fritache Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca un jurist poate ocupa functia de auditor intr-un institut de cercetare dezvoltare si care este legeslatia in care se ... (vezi toată discuția)
Audit public intern mada_sarbu mada_sarbu Auditorul intern, intr-o companie nationala (statul actionar majoritar) trebuie sa fie recunoscut de UCAAPI sau este suficienta pregatirea in domeniul economic ... (vezi toată discuția)
Auditor public intern s_mari s_mari Un auditor public intern, functionar public, in cat timp de la ocuparea functiei trebuie sa obtina certificatul de atestare a auditorului intern din sectorul ... (vezi toată discuția)