Sunt in procedura de executare silita prin poprire pe venituri pentru restante si penalizari la plata intretinerii de un an de zile pentru suma de 5440 ron, din care prin poprire s-au achitat 2200 ron.
Pentru a achita diferenta mai repede, ma gandesc sa imi dau demisia de la locul de munca si sa plec sa muncesc afara. Bineinteles fara a crea probleme actualului angajator si depunerea la Executor direct a unor sume lunar mai mari decit prin plata prin poprire.
Care ar fi efectele depunerii demisiei ori efectiv dispar prin deces ce se intampla cu executarea silita, mi se scoate casa la licitatie si familia ramane in strada, i se blocheaza conturile angajatorului chiar daca prin demisie si decizia de incetare a contractului de munca reiese faptul ca angajatorul nu mai are nici o obligatie?
Da, va multumesc, am sa mai incerc gasirea unei solutii din nou si cu executorul pentru ca nu vreau nici sa risc executarea locuintei pentru atat, insa daca conditiile nu vor fi favorabile, pentru ca si pe necunoasterea legilor mizeaza acesti domni, la fel cum eu sunt un super expert in domeniul meu, numai de refuz ma pot lovi, las deschis subiectul pentru a putea trage concluziile de final.
Poprire salariu
vyo
Buna ziua!
Zilele trecute am fost la un executor judecatoresc pentru ca fostul meu sot nu trimite corect si nici nu a trimis corect pana acum pensia ... (vezi toată discuția)