avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme teren cu canalizarea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme teren cu canalizarea

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi.Este vorba despre casa parinteasca si terenul aferent acesteia.
Terenul avea deschidere la 2 strazi si a fost impartit intre 3 frati.Unul dintre frati (respectiv mama) s-a mutat acolo mai tarziu.Unul dintre frati i-a cedat din teren pentru a avea un mic drum de accest sa poata intra in curte.Pana sa i cedeze acesta bucatita de teren strada a fost asfaltata si s-a facut canalizarea pe cele doua starzi.Datorita faptului ca mama nu avea in acel moment numat cadastral si nici iesire la strada acum nu are canalizare.Cum pot rezolva aceasta problema, am inteles ca timp de 7 ani de zile strada numai poate fi sparta? Si daca este adevarat cine va suporta cheltuielile cu spartul strazii si canalizarea? Va rog sa ma lamuriti unde sa merg si ce pot face pentru a beneficia si noi de canalizare! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 14:52, 20 Martie 2013
Trebuie sa mergeti la furnizorul serviciului de canalizare si sa faceti o cerere de bransament. Tot acolo o sa va spuna ce documente va trebuie: plan situatie , proiect, etc. De regula au si birou de proietare si echipe care efectueaza lucrarile. Sunt solutii de racordare si fara a sparge strada, dar costisitoare. Toate costurile le suporta solicitantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strada necedata, imposibilitate racordare utilitati alexandru.paun alexandru.paun Buna ziua, Locuiesc in Orasul Pantelimon pe o strada neracordata la apa si canal, de asemenea neasfaltata. Strada este intre doua strazi principale care ... (vezi toată discuția)
Canalizare, iluminat si asfaltare buna ziua! am construit o casa ... googoosha googoosha Canalizare ,iluminat si asfaltare Buna ziua! Am construit o casa de curind si problema cea mai mare e ca nu avem canalizare pe Alee,nemaivorbind de iluminat ... (vezi toată discuția)
Cedare teren vidicanioan vidicanioan Buna ziua Am cerut autorizatie de extindere a casei mele din ORADEA.Primaria nu mi-a dat autorizatie pana n-am fostr deacord sa cedez in favoare ei o ... (vezi toată discuția)