Buna ziua. La mine in oras se face o licitatie pentru locul de parcare. Pentru dosar am nevoie de o adeverinta de la asociatie cum ca nu am datorii. Imobilul in care locuiesc are datorii la asociatie, dar eu , ca persoana nu am nici o datorie. Datoriile sunt ale proprietarului. Cand am solicitat administratorului adeverinta el a spus ca elibereaza doar adeverinta pe proprietar si nu pentru mine, desi eu sunt proprietarul masinii si cel care solicita locul de parcare, cu domiciliul stabil in imobilul respectiv. Vreau sa stiu ce pot face ca sa obtin acea adeverinta sau cui sa ma adresez pentru a anula licitatia si pentru a-l obliga pe administrator sa-mi elibereze adeverinta. Tin sa precizez ca datoriile imobilului respectiv nu sunt la utilitati. Sunt pentru o viitoare lucrare la spatiul comun si trebuie stransi banii in avans.
Daca acestea sunt conditiile pentru atribuirea locului de parcare, nu aveti ce face decat sa platiti dvs. si sa va recuperati suma de la proprietar.Nu se poate elibera o adeverinta ca nu sunt datorii si de fapt sunt.
E asa de greu de inteles? Daca imobilul nu este al meu, cum sa am datorii? Cum? Pai asa putea sa puna ca toata scara sa nu aiba datorii, sau alta aberatie...
Noi am inteles, dar administratorul dv. nu vrea sa va elibereze aceasta adeverinta deoarece in dreptul apartamentului figureaza o datorie. Pe lista de intretinere nu scrie a cui e datoria respectiva.
Problema o transati cu proprietarul.
Loc de parcare
lisandraa
buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati : in spatele blocului meu sunt locuri de parcare,am platit un an, apoi doi am mers asa fara plata iar acum o ... (vezi toată discuția)