avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adeverinta asociatie refuzata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adeverinta asociatie refuzata

Buna ziua. La mine in oras se face o licitatie pentru locul de parcare. Pentru dosar am nevoie de o adeverinta de la asociatie cum ca nu am datorii. Imobilul in care locuiesc are datorii la asociatie, dar eu , ca persoana nu am nici o datorie. Datoriile sunt ale proprietarului. Cand am solicitat administratorului adeverinta el a spus ca elibereaza doar adeverinta pe proprietar si nu pentru mine, desi eu sunt proprietarul masinii si cel care solicita locul de parcare, cu domiciliul stabil in imobilul respectiv. Vreau sa stiu ce pot face ca sa obtin acea adeverinta sau cui sa ma adresez pentru a anula licitatia si pentru a-l obliga pe administrator sa-mi elibereze adeverinta. Tin sa precizez ca datoriile imobilului respectiv nu sunt la utilitati. Sunt pentru o viitoare lucrare la spatiul comun si trebuie stransi banii in avans.
Dataria este a proprietarului si nu a tuturor care locuiesc in acel apt. Eu nu am nevoie de adeverinta ca imobilul nu prezinta datorii si doar ca subsemnatul nu am.
Cand am avut de-aface pentru prima data cu aceste aspecte (eu fiind administrator), nu am inteles rolul asociatiei in toata aceasta chestiune. Locul de parcare era pe domeniul public, licitatia o organizeaza cons. local, in fine am mers la cei cu licitatia si am intebat de ce trebuie as. prop. sa puna o viza - la noi nu se cerea nici-o adeverinta, ci pe cererea omului de a participa la licitatie, trebuia pusa viza asociatiei - mi s-a raspuns ca sa fie siguri ca cetateanul locuieste in zona parcarii... de parca nu ar fi alte documente care sa ateste acest lucru.
Eu cred ca la dvs. pe langa asociatie, presiunea vine si de la cei care organizeaza licitatia. Efectiv vi se incalca niste drepturi!
Asa este. Pe cartea de identitate cat si pe certificatul masinii sunt trecute adresele care dovedesc domiciliul. Asociatia chiar nu isi are locul aici.
eu am avut toate actele plus adeverinta de la adociatie ca locuiesc acolo, proprietarul nu are datorii, eu nu am datorii, si totusi primaria a respins solicitarea de atribuire a unui loc de parcare,doar pt ca nu masina nu e inscrisa la taxe si impozite in oradul respectiv;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare lisandraa lisandraa buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati : in spatele blocului meu sunt locuri de parcare,am platit un an, apoi doi am mers asa fara plata iar acum o ... (vezi toată discuția)
Parcare platita, autorizatie retrasa Eduardedd Eduardedd Buna ziua! Am in proprietate un apartament si o casa, in apartament am locuit pana sa-mi cumpar casa si detin un loc de parcare in fata blocului, in baza unei ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de locatar K_rystyna K_rystyna Buna ziua. As vrea sa stiu si eu daca exista un model pentru o adeverinta de la asociatia de proprietari, din care sa rezulte ca locuiesc la adresa respectiva( ... (vezi toată discuția)