avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat de inmatriculare nou sau duplicat - solutie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat de inmatriculare nou sau duplicat - solutie optima

vreau sa schimb certificatul de inmatriculare vechi cu unul nou pentru a nu mai aparea seriile de anvelope dar nu stiu cum sa al dau pierdut deteriorat si ce este duplicatul?Cum se procedeaza?
X-(
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:52, 30 Martie 2013
da multumesc pentru raspuns,dar tot nu stiu daca mi se elibereaza un certificat nou de inmatriculare in care sa nu apara seriile de anvelope sau un duplicat care este la fel ca certificatul vechi.In certificatele noi nu mai apare ce anvelope ai voie sa pui pe masina.
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2013
afremcristi1972, utilizator
raspunsul este foarte simplu.

duplicatul va avea forma si continutul conform ORDIN nr. 1.454 din 25 septembrie 2006
privind forma, dimensiunile si continutul certificatului de inmatriculare si ale celui de inregistrare, adica fara tipul anvelopelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de casatorie Nina1 Nina1 Buna ziua, In urma casatorie s-a eliberat un certificat de casatorie in 2003. Ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a se elibera un alt certificat de ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)
Acte "pierdute" Instantlife Instantlife Spun "pierdute" deoarece arareori se pierde un portofel intr-o multime... Asadar lipsesc toate celea: permis de conducere, certificatul de inmatriculale al ... (vezi toată discuția)