avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Jigniri aduse prin intermediul Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Jigniri aduse prin intermediul Facebook

un cont de facebook mia fost spart iar cineva a trimis jicniri unor persoane aflate in lista de prieteni una dintre ele facind reclamatie la politie.ce se poate intimpla nici nu mam deranjat sa declar contul fraudat pt ca nu prea il utilizam des
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:32, 24 Martie 2013
In situatia descrisa de dvs. nu trebuie sa va faceti probleme. Totusi avand in vedere faptul comis, este indicat sa raportati frauda catre staff-ul portalului respectiv.
Organele de cercetare au posibilitatea de a depista daca ati intrat dvs. pe cont sau altcineva.
Windows sau Facebook va pot ajuta pozitiv in a solutiona problema.Fiind un cont privat,accesat in majoritatea cazurilor de la acelasi IP,adica un IP stabil,va pot spune daca sunteti d-voastra cea care a accesat contul sau nu.Chiar avand si un IP dinamic,probabil prin wifi,puteti fi localizata d-voastra datorita datelor(oras,strada ,IP...) prin satelit sau vinovatul.Inainte de a face o reclamatie trebuie sa fiti sincera cu d-voastra.
Cei de la Windows sunt foarte eficienti ,
Acelasi lucru este valabil ptr conturile de messenger yahoo,hotmail,rocketmail ........

Daca politia si armata nu vegheaza asupra cetatenilor unei tari,cu siguranta Windows o face cu fiecare dintre noi!
Windows e un produs, nu o firma, iar Microsoft e alta firma decat Facebook si nu poate rezolva problemele aparute pe Facebook.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fara drept cont de email si injurii marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)
Incalcarea spatiului personal pe internet (?!?!) AdyMuntean AdyMuntean Buna ziua, Nu stiu daca am formulat corect titlul, nici nu stiu daca am ales bine categoria (sunt nou pe acest site), nu prea ma pricep la lucruri din astea. ... (vezi toată discuția)
Accesarea fara drept a corespondentei electronice ContSters227071 ContSters227071 Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt in prezent privind violarea de corespondenta.Va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi raspunda. (vezi toată discuția)