Buna seara,
Pe 25 februarie mi-a fost respinsa contestatia facuta la Judecatorie in urma unui eveniment rutier. Permisul mi-a fost suspendat pe 30 zile si l-am recuperat pe durata procesului. Acum trebuie sa predau permisul si din cate stiu decizia e definitiva si irevocabila dupa 15 zile. Am fost la politie iar acestia mi-au zis ca sa revin doar cand am decizia definitiva si irevocabila. Am fost la judecatorie cu cerere, taxa de timbru si ce a mai trebuit iar acestia mi-au zis ca nu e inca redactata si sa o astept acasa. Sincer acum nu stiu ce sa mai fac in afara de asteptare, a trecut deja ceva timp si n-am primit nimic. Din cate am inteles cele 15 zile in care trebuie sa predau permisul se numara din data cand e redactata decizia definitiva iar in 1-2 zile ar trebui sa o primesc. Acum sper ca nu ma insel, vreau doar sa fiu sigur ca nu ma trezesc cu inca 30 zile de suspendare.
Deh, asta e Romania.
La Politie am fost sa predau permisul si in primele 15 zile si au zis ca sa astept sa se faca definitiva si dupa cele 15 zile si m-au sfatuit sa merg la Judecatorie ca sa obtin decizia definitiva ca deh, asta e procedura si altfel nu-mi primesc permisul.
rares85: Ei nu vor asa, vor sa aibe decizia definitiva si irevocabila de la judecatorie, sa nu cumva sa predau permisul si sa fac si recurs. E cam absurd parerea mea intradevar, dar asta e Romania. Mai exact eu trebuie sa astept sa imi vina decizia, sa ma duc la judecatorie unde sa cer o copie cu nu stiu ce stampila pusa si sa platesc taxa de timbru.
Suspendare permis
faleza
am dus permisul la politie in vederea suspendarii,si mi-au dat inca 30 de zile pentru ca am depasit termenul de 15 zile de la data procesului desi in ziua in ... (vezi toată discuția)