avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa auto 2012
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa auto 2012

Buna,am castigat la Tribunal si mi-au facut recurs la Curtea de apel,iar aceasta mi-a respins actiunea considerand-o nefondata si irevocabila.
Se mai poate face ceva?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 02:13, 31 Martie 2013
Nu se mai poate face nimic, Curtea de Apel este instanţa care emite decizia definitivă.
ne puteti da ceva detalii??cand ati platit taxa, in 2012? E foarte ciudata situatia dvs pt ca taxa se castiga in toata cazurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de aplicare hotarare judecatoreasca gh3gh1 gh3gh1 la societate s-a primit o hotarare judecatoreasca prin care anumiti salariati au castigat in instanta anumite drepturi salariale restante. Hotararea ... (vezi toată discuția)
Se da o alta decizie ? sau ce salariu se da ? oanaportar oanaportar - societatea a emis o decizie - pentru acordarea salariului unui angajat - angajatul a dat in judecata si a castigat, la Tribunal. - societatea a facut ... (vezi toată discuția)
Solutie proces, pasi de urmat nemmy nemmy buna ziua.am dat in judecata unitatea in care lucrez pt niste drepturi salariale.in prima instanta am castigat la tribunalul dolj, iar unitatea a facut recurs ... (vezi toată discuția)