avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale transformare spatiu comun in spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

transformare spatiu comun in spatiu comercial

Vreau sa cumpar o camera in care a fost acum ceva timp ghena blocului ( parter ). Acolo as vrea sa deschid un magazin de tip pet shop. Ce acte si ce autorizatii imi trebuie pentru acest lucru ? Ce autorizatii imi trebuie pentru a putea deschide acest tip de spatiu comercial ? Care este minimul obligatorii de amenajari ( apa calda/rece, toaleta , ....etc) ?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:19, 2 Aprilie 2013
Pentru inceput ar trebui sa schimbati destinatia spatiului din spatiu comun in spatiu comercial.
Apoi incepeti sa-l autorizati pentru activitatea pentru care doriti sa o desfasurati in interior; aveti nevoie ca spatiul sa fie racordat la utilitati (minim energie electrica, apa, canalizare, salubritate)
De asemenea, aveti nevoie de autorizatie de functionare eliberata de Primarie si DSV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de intretinere ale unui spatiu comercial cu intrare separata, din strada FGeorgescu FGeorgescu Am un spatiu comercial inchiriat la parterul unui bloc nou. Am intrare separata din strada. Prin spatiu nu trec conducte de apa calda si am centrala termica ... (vezi toată discuția)
Stabilirea corecta si legala a cotei indivize oret20 oret20 Va rugam sa ne ajutati in stabilirea corecta si legala a cotei indivize pentru fiecare apartament, avand in vedere faptul ca la parterul blocului nostru, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am achizitionat de curand o uscatorie. problema e ... garetbora garetbora Buna ziua. Am achizitionat de curand o uscatorie. Problema e ca nu am racordare la apa si canalizare. Iar conductele de apa si canalizare nu trec prin perete ... (vezi toată discuția)