Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri si sper sa le pot rezolva cu ajutorul dvs.:
1. Se poate transforma functia publica de referent clasa a III-a, grad profesional asistent - compartimentul urbanism in functia publica de inspector, clasa I, grad profesional asistent? Care sunt conditiile?
2. Angajatul, odata trecut la functia publica de inspector I mai este subordonat consiliului local?
Va multumesc inca odata pentru raspunsurile oferite! O sa va mai plictisesc totusi cu alte intrebari....
1. Fara diploma se poate face avansarea? Persoana respectiva a prezentat o adeverinta in care spune ca a absolvit in 2011 dar din care stiu facultatea are probleme cu autorizatia.... iar adeverinta ar trebui sa fie valabila un an...de ce sa se emita o alta adeverinta?
2. Consiliul local a respins transformarea functiei. Poate fi dat acesta in judecata? Sau doar persoanele care au fost impotriva?
3. Poate doar primarul sa faca avansarea fara hotarare de consiliu local?
Consiliul local aproba doar modificarea Statului de functii ca urmare a promovarii in clasa.
Primarul este cel care considera daca studiile superioare sunt utile sau nu pentru institutie.
Se poate face avansarea si pe baza adeverintei, dar la un an de la eliberarea adeverintei solicitati diploma .
Multumesc!
Nu eu sunt cel care doresc promovarea... asta ma pune pe ganduri, de ce persoana respectiva inca nu are diploma, are doar adeverinta, dupa ce a absolvit in 2011.
Credeti utile studiile ``Contabilitate şi Informatică de Gestiune`` pentru un inspector la compartimentul urbanism? (asta ca fapt divers...)
Daca consiliul local a refuzat modificarea ce se poate intampla in continuare?
Incercati sa explicati conducerii ca nu este nevoie de avizul consiliului local, ei trebuie sa aprobe doar modificarea statului de functii dupa/ca urmare a promovarii in clasa .
Pai consiliul local a respins aceasta hotarare de transformare. Motivele au fost: angajat indisciplinat, studiile nu sunt in domeniu, la nivel de comuna nu este necesar compartimentul urbanism, examenul si comisia de examinare a fost doar de forma.
Mentionez ca nu eu sunt in cauza, eu doar incerc sa adun informatii pentru a le transmite mai departe colegilor implicati.