avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Inspector urbanism
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Inspector urbanism

Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri si sper sa le pot rezolva cu ajutorul dvs.:
1. Se poate transforma functia publica de referent clasa a III-a, grad profesional asistent - compartimentul urbanism in functia publica de inspector, clasa I, grad profesional asistent? Care sunt conditiile?
2. Angajatul, odata trecut la functia publica de inspector I mai este subordonat consiliului local?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:35, 5 Octombrie 2015
Art 36 din legea 350/2001 este obligatoriu la comuna sa fie infiintat compartiment urbanism .
Eu nu vad unde scrie ca este obligatoriu.....
ok, atunci solicita avizare de organigrama fara compartiment de urbanism, sa vezi ceea ce se intampla.
am o intrebare despre intocmirea procesul verbal de receptie la stadiul lucrarilor ...cine are obligatia de a intocmii acest proces verbal? la terminarea lucrarilor autorizate conform legea 50/1991 ( Beneficiarul sau primaria ) ? si daca urbanismul refusa se intocmest acest proces verbal ce s-intimpla
Acest proces verbal trebuie intocmit de comisia de receptie, intocmita conform HG 273/1994:
ART. 7
(1) Comisiile de recepţie pentru construcţii şi pentru instalaţiile aferente acestora
se vor numi de către investitor şi vor fi alcătuite din cel puţin 5 membri. Dintre
aceştia, obligatoriu vor face parte un reprezentant al investitorului şi un reprezentant
al administraţiei publice locale pe teritoriul căreia este situată construcţia, iar ceilalţi
vor fi specialişti în domeniu.
(3) Comisiile de recepţie pentru construcţii de locuinţe parter, parter şi un etaj, cu
înălţimea la cornişă de maximum 8 metri, cu cel mult 4 apartamente, cu suprafaţa
desfăşurată de maximum 150 mp, pentru anexele gospodăreşti ale acestora, precum
şi pentru construcţiile provizorii, vor fi alcătuite din 2 membri: investitorul sau
proprietarul şi delegatul administraţiei publice locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea functiei publice de referent, gradul iii, grad prof. asistent in functia publica de inspector i, clasa iii, grad prof. asistent, compartimentul urbanism catalinbanita catalinbanita Buna ziua! Doresc sa ma lamuriti intr-o problema. La o primarie de comuna, in urma cu cativa ani a luat fiinta un compartiment de urbanism. Persoana care a ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici snadica snadica In 2009 am dat examen pentru promovarea in functia publica clasa I ,consilier,lucrez in compartimentul urbanism si amenajare a teriroriului intr-o primarie de ... (vezi toată discuția)
Avansare funcționari publici cozma2000 cozma2000 Buna ziua, As dori sa știu cum se poate face avansarea în treapta de salarizare a unui funcționar public din cadrul unei primarii care a absolvit ... (vezi toată discuția)