avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1533 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Scadere rating in mod inexplicabil
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Scadere rating in mod inexplicabil

Buna seara,

De cateva zile am observat ca in loc sa creasca ratingul scade in mod continuu fara sa existe o explicatie logica din punctul meu de vedere.
In mod normal ar fi trebuit sa creasca, dar scade zi de zi...

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:59, 6 Ianuarie 2014
Buna seara,

Aveti mai jos explicatii cu privire la rating:
www.avocatnet.ro/content/pag...

Sistemul functioneaza ok.

O zi frumoasa.
ªi în opinia mea ratingul se comportă inexplicabil cam de la începutul acestui an, aşa cum am sesizat şi prin mesaj privat.

Ultima săptămână la mine arată aşa:
-logare în forum: zilnică. De regulă nu mă loghez decât la finalul săptămânii.
-mesaje scrise în forum: zilnic, între trei şi şase mesaje;
-recomandări primite: zilnic, între una şi unsprezece recomandări. Mult mai multe decât în săptămâna anterioară, când ratingul a mai şi crescut.

Cu toată acestea, din 30 aprilie până în prezent ratingul a scăzut în mod constant. Este foarte frustrant să ai o activitate constantă în forum iar ratingul să scadă.

Eu văd ratingul ca pe o mulţumire acordată de site pentru activitatea în forum. Pentru mine asta este, pentru că ratingul, prin natura profesiei pe care o am, nu îmi permite să am alte relaţii cu cei cărora le dau răspunsuri. Un consilier juridic nu poate să aibă clienţi, iar eu, cu scuzele de rigoare celor care sunt de părere că legea e făcută să fie încălcată, respect asta.

Prin urmare, ar fi minunat dacă ratingul ar fi previzibil, aşa cum a fost anul trecut.

Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Nu am mai deschis alt topic dar nu mai primesc alerte din 23 decembrie 2013 ( ultima primita) si nu mai stiu unde scriu.
Are cumva legatura si cu scaderea ratingului probabil faptul ca nu mai primesc alerte la ceea ce scriu desi imi apare ca discutia este urmarita.
Nimeni nu a mai primit alerte din forum dupa mutarea serverelor, se va rezolva in curand. Nu are nicio legatura cu ratingul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maxim nota (rating) 9 orice as face ? Albert Kurtyan Albert Kurtyan Se pare ca orice as face, peste rating 9 nu trec nici mort. Trebuie sa cumpar produse de la avocatnet ca sa imi cumpar nota? Alberto Kurtyan (vezi toată discuția)
Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)