Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Sunt in curs de deschidere a unui SRL. Am doua intrebari:
1. Pot face cheltuieli inainte de deschiderea firmei iar ulterior acestea sa fie inregistrate in contabilitate ca deductibile?
2. Care este procedura legala de achizitie a unui utilaj de la o persoana fizica (un cetetan are un strung de lemn de vanzare, iar eu am nevoie de utilaj la firma pe care urmeaza sa o deschid)?
Dupa parerea mea "Borderou de achizitie "este indicat si folosit mai mult la achititia de stocuri de la un Producator,care are carnet de producator al produselor,iar contractul de vinzare cumparare este un document care se foloseste pentru cumpararea de bunuri pentru firma de la Pers. Fizice.complectat cu toate datele....asa cum spunea mai sus colega @davideg .
Raportarea prin declarația 406 poate fi dificilă și complicată, în special în ceea ce privește colectarea și verificarea datelor din diverse surse. Problemele pot apărea din diverse motive, cum ar fi erori de import/export, probleme de reconciliere a conturilor, erori de codificare a conturilor, dificultăți în găsirea informațiilor necesare și multe altele.
În cadrul cursului, vom discuta despre cele mai frecvente probleme întâlnite în raportare, cele mai bune practici în materie de verificări și corelații SAF-T, cum să faceți față problemelor și erorilor care pot apărea în timpul procesului de raportare, astfel încât să le rezolvați într-un mod profesionist și eficient.