avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Adeverinta plata taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Adeverinta plata taxa auto

Bună ziua, am sunat la anaf Caracal și mi-au spus că pentru eliberarea adeverinței ce atestă că a fost plătită taxa auto și nu a fost recuperată, am nevoie de chitanța de la primul proprietar precum că a plătit-o....La anaf bucuresti, mi-au spus că nu e nevoie de asa ceva....!Ce as putea face in acest sens?Știți vreunul ce se poate face?Că bănuiesc că idioții aceia vor refuza eliberarea adeverintei!
Cel mai recent răspuns: andad , utilizator 16:21, 26 Iunie 2013
Pe mine m-au sunat și mi-au zis că a venit adeverința dar nu o eliberează pentru că nu am identificarea rar făcută...mai aștep câteva zile...numai la noi se poate! Spor tuturor, să rezolvați cât mai repede....au spus că s-a rezolvat așa repede deoarece taxa a fost achitată de leasing!
:)))) Filme cu stan si bran...
Noi avem autentificarea... e valabila si aia 60 de zile... poate expira pana elibereaza astia adeverinta :))) E de rasul plansul.

Ce inseamna repede? ca si la noi tot leasingul a achitat in 2008, si am chitanta lor... dar tot astept de 2 saptamani.
Repede, adică luni am pus cererea și azi a venit adeverința de la pitești de la trezorerie!
ma mut la pitesti .. :) mda,,, repede, bravo! La RAR e chestie de o ora...
Cererea am depus-o la caracal, iar ei au trimis o adresă către pitești întrucât acolo a fost înmatriculată prima dată mașina!La RAR durează puțin numai că m-au programat abia vineri!

Alte discuții în legătură

Adeverinta anaf/contract leasing cristiana_h cristiana_h Buna ziua, Am o nelamurire si doresc sa stiu punctual, cu articole de lege cum pot rezolva o situatie. Am incheiat la inceput de martie un contract de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta taxa de poluare fara copie dupa chitanta madalinc madalinc Buna ziua, Am intalnit o problema la inmatricularea unui VW Polo 2007 datorita acelei adeverinte de plata a taxei de poluare. Masina a fost cumparata la ... (vezi toată discuția)
Dovada anaf privind (ne)plata taxei de timbru de mediu cut0ff cut0ff Buna ziua , as dori o sugestie privind urmatoarea situatie : am achizitionat un automobil inmatriculat in RO , cu taxa de timbru de mediu achitata in luna 04 ... (vezi toată discuția)