Bună ziua, am sunat la anaf Caracal și mi-au spus că pentru eliberarea adeverinței ce atestă că a fost plătită taxa auto și nu a fost recuperată, am nevoie de chitanța de la primul proprietar precum că a plătit-o....La anaf bucuresti, mi-au spus că nu e nevoie de asa ceva....!Ce as putea face in acest sens?Știți vreunul ce se poate face?Că bănuiesc că idioții aceia vor refuza eliberarea adeverintei!
Pe mine m-au sunat și mi-au zis că a venit adeverința dar nu o eliberează pentru că nu am identificarea rar făcută...mai aștep câteva zile...numai la noi se poate! Spor tuturor, să rezolvați cât mai repede....au spus că s-a rezolvat așa repede deoarece taxa a fost achitată de leasing!
:)))) Filme cu stan si bran...
Noi avem autentificarea... e valabila si aia 60 de zile... poate expira pana elibereaza astia adeverinta :))) E de rasul plansul.
Ce inseamna repede? ca si la noi tot leasingul a achitat in 2008, si am chitanta lor... dar tot astept de 2 saptamani.
Cererea am depus-o la caracal, iar ei au trimis o adresă către pitești întrucât acolo a fost înmatriculată prima dată mașina!La RAR durează puțin numai că m-au programat abia vineri!