avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala DNA - modalitate de redactare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala DNA - modalitate de redactare

Buna ziua,

Am o nelamurire.
Daca un grup de 5 consilieri locali (din totalul de 11) care sunt din aceeasi formatiune politica, vor sa faca plangere penala impotriva administratorului public catre DNA ...
A. se poate face o plangere comuna pentru toti 5 ? De exemplu: "Subsemnatii 1,2,3,4,5 cu datele de identificare etc etc .... formulam urmatoarea plangere..." Este procedural corect ?
B. Daca nu cum ar putea fi facut ? -
fiecare in parte sa aiba aceeasi plangere ?
ori unul sa-i reprezinte pe toti ?

multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 22:30, 7 Aprilie 2013
A- da
B- mergeti la un avocat care sa redacteze plangerea, nu o intocmiti oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modul si locul de adresare a unei plangeri penale hot_oliviu hot_oliviu Un grup dorim sa facem o plingere penala impotriva PMB, PS1, Primariei Voluntari (care participa in comun la realizarea unei investitii) si am formulat-o ... (vezi toată discuția)
Plingere penala ionela_mc ionela_mc Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un model de plingere penala, deoarece sunt noua pe acest post si am fost pusa sa redectez una. este vorba de o societate ... (vezi toată discuția)
Plangere retrasa ContSters180019 ContSters180019 buna ziua.as vrea sa stiu daca,in cazul in care cineva a facut o plangere la politie,ulterior si-a retras plangerea,eu<pers impotriva careia s-a facut ... (vezi toată discuția)