avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infractiunea de tainuire - din ce grup infractional ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infractiunea de tainuire - din ce grup infractional face parte?

Buna ziua,
Va rog sa imi comunicati din ce grup face parte infractiunea de tainuire? Stiu ca din 2014 va face parte din acelasi grup ca si favorizarea infractorului, respectiv < infractiuni contra infaptuirii justitiei> , dar acum este din < infr. contra patrimoniului sau demnitatii> ?

Multumesc!
Fatima
Cel mai recent răspuns: Catalin CCAA , utilizator 16:43, 19 Decembrie 2018
Este gresit acolo.
Ok. Multumesc ! Ca de altfel, cred ca si utilizatorul Fatima tot asta dorea sa stie.
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
LuchianSeb, utilizator
Da, inseamna ca informatia de pe site-ul acela in care scrie ca tainuirea face parte din infractiunea contra demnitatii, este gresita, le-am transmis si lor acest lucru. Era foarte important sa stiu exact aceasta incadrare. Multumesc tuturor!
Fatima a scris:n
nDa, inseamna ca informatia de pe site-ul acela in care scrie ca tainuirea face parte din infractiunea contra demnitatii, este gresita, le-am transmis si lor acest lucru. Era foarte important sa stiu exact aceasta incadrare. Multumesc tuturor! n
nn

V-asi ruga sa ne transmiteti si noua o eventuala explicatie in cazul in care primiti si dvs. una. De curand au schimbat acea incadrare la sursa indicata, cine stie... poate au o explicatie legala corecta.

O zi buna !
@Luchian Seb, vă asigur de faptul că infracţiunea de tăinuire aparţine tot grupei infracţiunilor contra patrimoniului . Dacă nu puteţi achiziţiona un cod penal nou, mergeţi în librărie şi răsfoiţi codul, şi vă veţi convinge.Haideţi să nu mai discutăm doar de dragul discuţiei .Infracţiunile contra demnităţii, care erau insulta şi calomnia, au fost dezincriminate .

Alte discuții în legătură

Perchezitie si confiscare de materiale nelu33 nelu33 politia a venit cu mandat de perchezitie si a confiscat materialele neavind acte de provenienta, am dat declaratie de unde proveneau, ce risc am fiindca le-au ... (vezi toată discuția)
Tainuirea in paguba patrimoniului calin felicia calin felicia In noul cod penal 2010 ce articol de lege se refera la tanuirea unei fraude in paguba patrimoniului? (vezi toată discuția)
Va rog ajutatima corina1990 corina1990 buna ziua numele meu este corina ,si am lucrat pe timp de var la un bar de la noi din comuna ,mam anagajat in 10 mai si acum cand am plecat am aflat ca nu ... (vezi toată discuția)