avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - Licitatie adjudecare imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - Licitatie adjudecare imobil

Buna ziua,
As dori sa stiu daca la licitatia de vanzare a unui imobil, ca urmare a executarii silite, trebuie/poate sa fie prezent si debitorul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lacramioaracor , utilizator 10:56, 24 Octombrie 2013
art. 507, alin.2 Cod Pr. Civila:" Debitorul nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane."
Doar o persoana imputernicita de catre debitor, poate sa se prezinte la licitatie in locul debitorului doar ca reprezentant al acestuia, fara, insa, a putea licita pentru imobil.

Referitor la mentiunea cu privire la impozitul de 2% pe transfer de proprietate, puteti citi aceasta discutie
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2013
DoinaDMM, utilizator
Buna ziua. Pe data de 11.10.2013, am participat la licitatie si am adjudecat un imobil (apartament). Conform publicatiei de vanzare, cat si raportului de evaluare, am adjudecat un imobil cu centrala proprie pe gaze si calorifere. Este legal ca fostii proprietari sa isi scoata centrala si caloriferele cand evacueaza ap? daca nu, asa cum stiu eu presupun, ce pot face ca ei sa nu ma lase fara acele bunuri ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie imobil ipotecat naroty naroty sunt debitor ipotecar intr-un contract bancar. suntem la a 2-a licitatie. pretul s-a micsorat cu 25%. intrebare: pot participa pentru a-mi rascumpara ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca la un imobil mostenit elenatp elenatp Avem un imobil cu care am ajuns la executori deoarece din cele trei proprietar, doua nu este in stare sa plateasca datoria fata de alti mostenitori. Imobil ... (vezi toată discuția)
Participare licitatie rodiela2011 rodiela2011 Cine are dreptul din familia mea sa se inscrie la o licitatie a unui imobil care a fost in proprietatea mea? (vezi toată discuția)