avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier cu victime- cat timp dureaza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier cu victime- cat timp dureaza solutionarea dosarului?

am avut un accident rutier in vara la Constanta , am fost eu vinovat si victimele nu au avut pretentii dar nici nu li s-au luat declaratii. de atunci ma tot plimb luna de luna pentru prelungirea dovezii. as vrea sa fac o cerere la seful politiei rutiere Constanta sa mi se comunice in termen legal ce se intampla cu dosarul meu. ma va ajuta oare?
Daca a fost inaintat cu propunerea de clasare, trebuie sa asteptati solutia procurorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar n.u.p, parasirea locului accidentului andrei_ccocolino andrei_ccocolino Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate in care sa grabesc solutionarea unui dosar cu N.U.P. Astept de aproape 4 luni de zile, am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime rosescu_matei rosescu_matei In vara am avut un accident rutier in judetul Constanta, eu fiind din judetul Dambovita. Vinovatul eram eu, din pacate, iar in cealalta masina implicata au ... (vezi toată discuția)
Dosar de cercetare penala andu202002 andu202002 Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea chestiune. In urma cu 8 luni am avut un accident de circulatie cu victima. Desi la fata locului victima a declarat ... (vezi toată discuția)