avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare declaratie 300
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare declaratie 300

Buna seara,

Am si eu o intrebare referitoare la declaratia 300, daca nu am incasat nimic pe trimestrul 1, ce declar in decontul de TVA?
Buna seara,

Daca sunteti platitor de TVA la incasare , la sectiunea " LIVRARI DE BUNURI/ PRESTARI DE SERVICII IN INTERIORUL TARII SI EXPORTURI " completati 0 ( zero atat la baza cat si la TVA), iar la sectiunea " INFORMATII PRIVIND TAXA PE VALOAREA ADAUGATA NEEXIGIBILA SAU NEDEDUCTIBILA" la punctul A.Livrari de bunuri si prestari de servicii efectuate a caror TVA aferenta a ramas neexigibila , existenta in sold la sfarsitul perioadei de raportare, ca urmare a aplicarii sistemului TVA la incasare- adica facturile emise in perioada de raportare si neincasate.
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2013
Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen, Contabil
Dar achizitiile le trec?
si la achizitii este aceasi regula. Pentru ceea ce ati achitat deduceti tva, pe celelalte le treceti la INFORMATII la punctul B.
Gasiti toate informatiile daca accesati link-ul de mai jos

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicat anaf din 13.12.2012 in atentia persoanelor inregistrate in scopuri de tva in ce priveste depunerea formularului 300 incepand cu luna ianuarie - 2013  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu ANAF a emis un comunicat in atentia persoanelor inregistrate in scopuri de TVA in ce priveste depunerea formularului 300 \\"Decont de taxa pe valoarea ... (vezi toată discuția)
Model cerere corectare decont tva Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie un model de cerere corectare decont TVA si care este procedura de corectare a acestor erori(e vorba de niste facturi de ... (vezi toată discuția)
decontul de tva cu tva la incasare mikitud mikitud la ce rand trebuie trecuta suma tva-ului nedeductibila care trebuie platita pentru furnizorii neachitati? este suficient sa o trec la sectiunea tva ... (vezi toată discuția)