Dany32 
	    	Utilizator

Dany32 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 izaandre	                   

Buna ziua!
M-am mutat de curand in Giroc,jud.Timis,la 3 km de Timisoara.Vecinii mei au gaini si iepuri chiar langa gardul casei.Exista vreo reglementare ... (vezi toată discuția)
	                    izaandre	                   

Buna ziua!
M-am mutat de curand in Giroc,jud.Timis,la 3 km de Timisoara.Vecinii mei au gaini si iepuri chiar langa gardul casei.Exista vreo reglementare ... (vezi toată discuția)

florentyn	                   

va  salut .as  dori  daca  poate  cineva  sa  ma  ajute  cu  raspunsul  la  urmatoarea  intrebare..   anexa  de  animale  a  vecinilor  mei  se  afla  in  fata ... (vezi toată discuția)
	                    florentyn	                   

va  salut .as  dori  daca  poate  cineva  sa  ma  ajute  cu  raspunsul  la  urmatoarea  intrebare..   anexa  de  animale  a  vecinilor  mei  se  afla  in  fata ... (vezi toată discuția)

AdrianaNicolae20	                   

Poate vecinul să costruiască o încăpere din beton pentru creșterea păsărilor lânga casa mea la o distanțâ de 8m? 
Care este distanța legală? (vezi toată discuția)
	                    AdrianaNicolae20	                   

Poate vecinul să costruiască o încăpere din beton pentru creșterea păsărilor lânga casa mea la o distanțâ de 8m? 
Care este distanța legală? (vezi toată discuția)