avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PARTICIPARE CHELTUIELI COMUNE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PARTICIPARE CHELTUIELI COMUNE

Bună ziua!
Cum credeţi că aş putea rezolva problema participării proprietarilor cu centrale termice , la cheltuielile privind schimbarea sau repararea coloanelor de încălzire? Eu sunt administrator, fac listele de întreţinere iar preşedintele este posesor al unei centrale termice şi nu vrea să participe la cheltuielile privind coloanele de încălzire, deşi ştie că acedstea fac parte din proprietatea comună, aşa cum prevede legea 230.
In această vară avem de înlocuit trei coloane de încălzire plus alte reparaţii la alte coloane, iar d-l preşedinte s-ar putea să nu-mi semneze listele de plată dacă apare cu cotă parte de participre.
Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: neutra , utilizator 17:20, 16 Aprilie 2013
:) Sincera sa fiu, pana sa apara acest schimb de argumente nu m-am indoit nici o clipa de faptul ca aparitia noului cod civil modifica repartizarea cheltuielilor comune. Chiar daca acum am vazut ca exista si alte interpretari posibile tot as risca sa merg in fata instantei intr-o astfel de speta. Dar chiar sunt curioasa daca a incercat cineva si daca exista vreo sentinta pe subiectul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! sunt un locatar de la un bloc de locuinte cu 20 apart. ... proprietar10 proprietar10 Buna ziua ! Sunt un locatar de la un bloc de locuinte cu 20 apart. A fost executata o lucrare de curatare/decolmatare coloana canalizare bucatarii, coloana ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile pentru părțile comune ale asociației de proprietari sem@mps-design.ro sem@mps-design.ro Am înțeles că Legea 287/2009 privind Codul Civil stipulează la Art.654, aliniatul (2) că pentru părțile comune folosite exclusiv de către unii ... (vezi toată discuția)
Reparatie facuta doar pe jumatate de catre asociatie. redscouser redscouser Buna ziua. Presedintele unei asociatii a convocat proprietarii de pe un tronson sa le aduca la cunostinta ca trebuie schimbata coloana de incalzire ce ... (vezi toată discuția)