Bună ziua!
Cum credeţi că aş putea rezolva problema participării proprietarilor cu centrale termice , la cheltuielile privind schimbarea sau repararea coloanelor de încălzire? Eu sunt administrator, fac listele de întreţinere iar preşedintele este posesor al unei centrale termice şi nu vrea să participe la cheltuielile privind coloanele de încălzire, deşi ştie că acedstea fac parte din proprietatea comună, aşa cum prevede legea 230.
In această vară avem de înlocuit trei coloane de încălzire plus alte reparaţii la alte coloane, iar d-l preşedinte s-ar putea să nu-mi semneze listele de plată dacă apare cu cotă parte de participre.
Mulţumesc anticipat!
:) Sincera sa fiu, pana sa apara acest schimb de argumente nu m-am indoit nici o clipa de faptul ca aparitia noului cod civil modifica repartizarea cheltuielilor comune. Chiar daca acum am vazut ca exista si alte interpretari posibile tot as risca sa merg in fata instantei intr-o astfel de speta. Dar chiar sunt curioasa daca a incercat cineva si daca exista vreo sentinta pe subiectul asta.