Buna ziua,
Fiica mea implineste 1 an pe 25.04.2013, insa eu mi-am reluat activitatea la locul de munca incepand cu data de 01.04.2013. Prin urmare, am depus o cerere de suspendare a platii indemnizatiei de crestere copil, deoarece imi incep activitatea la serviciu la data de 01.04.2013, si mi-a fost trimisa acasa decizia de suspendare a acestei plati incepand cu 26.03.2014. Insa, de la 25.03.2013 (data aniversara a fiicei mele) pana la 01.04.2013 (data la care imi incep activitatea) nu sunt in continuare in concediu de crestere copil?? De ce aceste cateva zile nu se iau in considerare la plata?
Va multumesc!
AJPIS a fost informata ca tatal nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.
Si totusi, cum ramane cu cele cateva zile reprezentand diferenta intre ziua fiicei mele si ziua in care am revenit la serviciu (25.03-01.04): se considera a fi CCC si prin urmare trebuie platite sau nu?
Mentionez ca cererea de suspendare a platii indemnizatiei de crestere copil, deoarece imi incep activitatea la serviciu la data de 01.04.2013, a fost depusa tot la AJPIS.