avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision administrare cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision administrare cont

Buna ziua. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca din decembrie 2011 si, de cateva luni, banca imi percepe, mie si sotiei in calitate de girant, comision de administrare cont curent de 2,5 ron/luna/persoana desi la data semnarii contractului acesta nu exista. Este corect sa poata introduce comisioane ce nu se regasesc in contractul de credit?
Stimabili domni,

Eu doar am incercat sa va ajut, prezentandu-va reglementarile legale.
Domniile voastre puteti sa va aparati asa cum doriti. departe de mine gandul de a va obliga sa imi cititi sfatul, de urmat nici nu se mai pune problema.

@Stefan021 Dle, cu scuzele de rigoare, nu este important ce ati mentionat dvs ci faptul ca banca si-a dat seama ca era abuziv acel comision.

@TudorB : Inteleg ca dna a semnat un contract de ipoteca mobiliara asupra unui cont gol.
”Eu doar am incercat sa va ajut, prezentandu-va reglementarile legale”

Orice ajutor este bine venit. Dar nu inseamna ca in mod automat aveti si dvs 100% dreptate din punctul de vedere juridic ....
:offtopic:

Citat din regulamentul forumului

Discutiile din forum nu reprezinta consultanta juridica. Nicio discutie purtata in forumul Avocatnet.ro nu poate fi interpretata ca fiind consultanta juridica sau de orice alt fel. Raspunsurile primite in acest forum au doar un scop informativ.

Nimeni nu are pretentia ca detine adevarul absolut. Eu si toti colegii mei de aici incercam sa va dam uneltele. Cum le folositi, doar dumneavoastra decideti.

Mult succes!
Jocandi Causa a scris:

@TudorB : Inteleg ca dna a semnat un contract de ipoteca mobiliara asupra unui cont gol.

Da, dar pana la urma tot nu sunt lamurit cu ce am scris mai sus ...

Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2013
TudorB, utilizator
Domnule,

Daca dna a incheiat un contract de garantie mobiliara asupra contului, evident ca trebuie sa existe si un cont, obiectul garantiei. In aceste conditii, este clar ca trebuie sa existe contul doamnei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare credit prima casa cos1979 cos1979 Am un credit Prima Casa contractat in 2009. Conform OUG nr. 50/2010 art. 36 « (1) Pentru creditul acordat, creditorul poate percepe numai: comision de ... (vezi toată discuția)
Comision banca ContSters320906 ContSters320906 Buna dimineata, va rog frumos sa-mi rasupndeti si mie la urm. intrebare: comisionul de administrare ptr. un credit de consum este considerat ca fiind abuziv ... (vezi toată discuția)