Bacalu Adriana 
	    	Utilizator

Bacalu Adriana 
	    	Utilizator	    

Meroiu Daniela 
	    	Avocat

Meroiu Daniela 
	    	Avocat	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

da, eu nu am platit inca pensia alimentara deoarece eu nu am primit hotararea judecotoreasa nici acum.el mie mia spus ca am de plata 430 ron pensia la 3 copii,dar sa dus la politia din megdidia si ma parat ca nu iam platit pensia ......[........]..
in legatura cu partaju..noi am facut o casa impreuna de la temelie pana la acoperis si el acum imi spune ca el numi da nimic din ce am facut noi impreuna ca daca vreau casa sa merg sa stau cu el in jumatatea cemi apartine de casa...va rog mult sa ma ajutati cum pot sami optin partea mea de casa...sau sa ma despagubeasca.ar trebui sal dau in judecata?si daca da ce acte miar trebui sa pot face asta...va multumesc din suflet
~ final discuție ~
 daria_ramona2006	                   

Vreau sa introduc actiunea de partaj si as dori sa stiu cum se va imparti casa daca in urma actiunii de divort minora de 4 ani mi-a fost incredintata? (vezi toată discuția)
	                    daria_ramona2006	                   

Vreau sa introduc actiunea de partaj si as dori sa stiu cum se va imparti casa daca in urma actiunii de divort minora de 4 ani mi-a fost incredintata? (vezi toată discuția)

ContSters199164	                   

Buna ziua,am divorzat in anul 2008 am 2 copii.Fostul sot nu mi a platit nici un leu din pensia alimentara ,specific ca nu stiu unde lucreza ,copii sunt cu mine ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters199164	                   

Buna ziua,am divorzat in anul 2008 am 2 copii.Fostul sot nu mi a platit nici un leu din pensia alimentara ,specific ca nu stiu unde lucreza ,copii sunt cu mine ... (vezi toată discuția)

hanna1	                   

In 1987 am mostenit un apartament. In  1991 m-am casatorit  si in1995 an schimbat apartamentul cu altul mai mare(contract de schimb imobiliar)
In 2008 am ... (vezi toată discuția)
	                    hanna1	                   

In 1987 am mostenit un apartament. In  1991 m-am casatorit  si in1995 an schimbat apartamentul cu altul mai mare(contract de schimb imobiliar)
In 2008 am ... (vezi toată discuția)