avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Termen depunere declaratie 010 la infiintare firma
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Termen depunere declaratie 010 la infiintare firma

ce termen de depunere are o declaratie 010, referitoare la inregistrare plata tva, la o firma nou infiintata?
Cel mai recent răspuns: lungus , utilizator 14:55, 19 Aprilie 2013
In cazul unei firme nou infintate nu exista termen de depunere 010 pentru TVA pentru ca din oficiu este considerata ca firma neplatitoare. La infiintare din cate stiu eu, 010 se depune imediat dupa ridicarea actelor.
Daca doriti sa deveniti platitor ori asteptati pana cand cifra de afaceri depaseste plafonul legal ori aplicati prevederile OMFP 2795/2011(procedura de inregistrare)
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie de inregistrare fiscala 010 ovy79ro ovy79ro Buna seara. Am un SRL infiintat in ianuarie 2013. Astazi am fost la Administratia Financiara a sectorului de care apartin, stiind ca trebuie sa depun in ... (vezi toată discuția)
Declaratiile 010 si 098 31101979 31101979 Buna ziua. Am si eu o intrebare la dumneavoastra. O societate nou infiintata in iulie 2013 care este neplatitoare de tva dar cu impozit pe profit 16% vrea sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ca platitor de tva za_creature za_creature Tocmai am infiintat un SRL care produce software la comanda, in care sunt unic asociat si administrator. Doresc in continuare sa ma inregistrez ca platitor de ... (vezi toată discuția)