avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Plata impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Plata impozit pe venit

Buna ziua,
Am o soc com, care a devenit microintreprindere cu tva la incasare de la 01.02.2013, cum se calculeaza impozitul, in ce cont se plateste?
Cel mai recent răspuns: OOANA1977 , utilizator 15:14, 19 Aprilie 2013
Buna ziua,

Impozitul se calculeaza prin aplicarea cotei de 3% asupra tuturor veniturilor cu exceptia celor de la art. 112^7 din CF, realizate in perioada 01.02-31.03.2013.
Platile se fac in contul unic al bugetului de stat al trezoreriei de care apartineti, practic acelas cont in care virati impozitul pe salarii si in care ati virat impozitul pe profit.

Numai bine
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
CONTABIUM, Contabil
Multumesc,
Sunteti f amabil de fiecare data.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit - microintreprindere trim. i mihaelasir_2005 mihaelasir_2005 Buna ziua, Am o societate cu codul CAEN 7500 - Activitati veterinare, infiintata in anul 2011 platitoare de impozit pe profit pana la 31.01.2013. De la ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon microintreprindere felisana felisana Buna ziua! Firma a devenit microintreprindere cu 01.02.2013. Pentru depasirea plafonului de 65.000 euro se iau in calcul veniturile din perioada ian 2013 - ... (vezi toată discuția)
Trecere de la impozitul pe venit la impozitul pe profit camigeo camigeo Buna ziua, am un imm si platesc impozit pe venit, dar in trim.3 am depasit deja plafonul de 65000 euro , pe trim.3 trec la impozit pe profit? Firma este ... (vezi toată discuția)