avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere Contraventionala - RECURS
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere Contraventionala - RECURS

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta :

In anul 2011, un autoturism apartinand unei pers.jur. a fost sanctioanata de catre D.R.D.P., pentru depasirea masei totale admise potrivit art. 61 alin. 1 lit.p din OG 43/1997, impotriva p-v de contraventie am formulat plangere contraventionala. Procesul a fost finalizat in iulie 2012 instanta respingand actiunea formulata, sentinta fiind comunicata deabea in luna aprilie 2013. Fata de societatea care a fost amendata a fost deschisa procedura de insolv la sfarsitul anului 2011.
In hot. comunicata ne este adus in vedere faptul ca putem depune recurs in termen de 15 zile de la comunicare.

Suntem exonerati de plata amenzii, avand in vedere faptul ca suntem in procedura de insolventa, putem contesta in vreun fel aceasta amenda in cererea de recurs?


Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta02 , utilizator 17:12, 19 Aprilie 2013
In mod normal trebuia sa depuneti dosarul de fond dovada intrarii in insolventa in temeiul legii nr.85/2006, din moment ce intrarea in insolventa a a avut loc in 2011 iar instanta pe plangere s-a pronuntat in iulie 2012.

La acest moment va sfatuiesc sa formulati recurs.
Am o singura intrebare la raspunsul transmis de catre dvs., dovada intrarii in procedura de insolventa nu trebuia efectuata si de catre adm. judiciar, avand in vedere ca de la momentul numirii, i a fost transmisa situatia litigiilor societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda isctr silvana50 silvana50 Buna seara,A fost cineva sanctionat de catre ISCTR pt.depasirea greutatii pe axa?Si dc.da,la ce Lg.,OG sau HG au fost incadrati si care este cuantumul ... (vezi toată discuția)
Insolventa danutsim danutsim Buna ziua. Va rog daca se poate sa m-a ajuta-ti. Am avut o societate in 2011-2012. Respectiva societate a avut oarece activitate. Am plecat din tara in 2013 si ... (vezi toată discuția)
Falimentul este reversibil? OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Speta este urmatoarea : Societate impotriva careia se dispune deschiderea procedurii de insolventa , nu primeste citatie , notificare sau altceva , se judeca ... (vezi toată discuția)