avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala magistrat - abuz contra persoanei.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala magistrat - abuz contra persoanei.

Pot formula o plangere impotriva unui magistrat daca in cadrul unui proces penal acesta a luat in considerare ilegal retinerea unor probe? In fapt e vorba de declaratia invinuitului. Conform codului de procedura penala ea nu constituie mijloc de proba decat daca e corelata cu alte probe din dosar.

Intr-un anumit dosar s-a tinut cont de ... cuvantul infractorului pt. retinerea unei circumstante atenuntate.
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2013
categoric, utilizator
Cel mai recent răspuns: courvoisier , utilizator 10:01, 24 Aprilie 2013
Dar daca esti declaratia mea contra declaratia inculpatului? Si el zice ca am sarit la bataie, iar eu zic ca nu am sarit la bataie ?! Atunci se mai poate tine cont doar de DECLARATIA LUI ?
Nu veti obtine absolut nimic daca depuneti plangere impotriva magistratului.
Aproape imi place! Sinceritatea este de mare ajutor! Sunt situatii cand toate sfaturile legale nu folosesc la nimic! Asa, cel putin nu iti faci sperante si nu pierzi timpul. Adevarul acesta este...nu cel juridic ci adevarul adevarat.
Magistratii nu raspund in fata nimanui pt ceea ce fac atunci cand isi fac meseria, pot inchide oameni nevinovati sau pot face scapati criminali notorii si nu li se intampla nimic. Au fost prezentate cazuri evidente in presa si nu le-a infirmat sau nici macar nu s-a incercat vreo justificare fie ea si puierila asa ca palngerea dvs va fi ca un scuipat de jos in sus.
Da, puteti sa formulati o plangere iar sfatul meu este s-o depuneti direct la presedintele instantei respective.Eventual puteti sa mergeti in audienta si sa explicati ce ati patit.Eu am reusit sa corectez atitudinea unor judecatori obraznici,care considerau ca sunt stapinii salii si nu ca ar trebui sa fie primii care sa fie un model. Succes

Alte discuții în legătură

Comertul cu sentinte...vazut de un magistrat ! gigelas gigelas La o adunare a magistratilor,cu ocazia zilei justitiei,un judecator,fost presedinte de Tribunal,a rabufnit si a facut o declaratie publica,precum ca,s-ar ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva magistratilor justdeals justdeals Ce parchet are calitatea de a cerceta o plangere penala impotriva unor magistrati : procurori, prim-procurori, judecator ? PARCHETUL GENERAL?? (vezi toată discuția)
Plangere catre csm - se razbuna de obicei magistratii? ramonel9 ramonel9 Este adevarat ca daca fac o plangere catre CSM , si am mai multe dosare, este posibil ca procurorii / judecatorii sa se razbune pe mine pt. aceea plangere? Sau ... (vezi toată discuția)