avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Despre CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Despre CEDO

Cam cate plangeri intocmesc Romanii anual catre CEDO si cate ajung sa fie luate in considerare anual?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 11:29, 23 Aprilie 2013
Stimat forumist,

O plângere respinsă de judecătorul unic nu este făcută publică pe HUDOC.

Pe de altă parte, dacă o cerere este declarată admisibilă în principiu și cauza este comunicată părților, cazul va deveni public, fiind afișat pe HUDOC, de îndată. O astfel de publicitate din partea Curții privește: Expunerea Faptelor (Statement of Facts), Întrebările puse Părților (Questions to the Parties) și hotărârea propriu-zisă, ca regulă generală.

Totuși, am impresia că am ajuns să despicăm firul în patru, ca să mă exprim așa. Având în vedere că nu acesta este scopul Forumului, ci ajutorul concret, în lămurirea unei situații juridice, vă invit la limitarea la un dialog mai practic.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce sunt asa de putine plangeri la cedo? xuser xuser De ce sunt asa de putine plangeri la CEDO impotriva Romaniei? Domnii magistrati fac abuzuri fara numar... se poate vedea acest lucru pur si simplu din presa ... (vezi toată discuția)
Portal cedo CRISTY40 CRISTY40 Am un dosar la CEDO, a carui nr de inregistrare l-am primit in Iunie anul curent,exista vreun portal in care pot sa verific dosarul? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca exista un dosar la cedo CDmin CDmin Dupa un lung proces prin care fostul propietar a incercat sa-ti recupereze casa pe care o detin momentan, instanta mi-a dat castig de cauza. Sentinta finala si ... (vezi toată discuția)