avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare activitate

Buna dimineata!

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : un salariat care este sofer tir, i-a fost retras permisul de conducere , ca societate cu ce art. incetez activitatea ? art 56 lit h sau i ? trebuie urmati anumiti pasi sau numai de emis decizia de incetare a activitatii ?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2013
anymaryh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:50, 23 Mai 2013
salariatul a dat o declaratie prin care specifica ca i-a fost retras permisul, in urma consumului de alcool si nu poate fi repartizat pentru a fi trimis in curse - transport international
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2013
anymaryh, utilizator
Eu nu as lua in considerare acea declaratie, ci un act oficial din care sa reiasa asta .. pana atunci se poate modifica felul muncii ...dar daca doriti incetare , atunci va trebuie un document oficial.
ca document oficial, sa solicitam printr-o adresa la politie, sa ne specifice motivul retragerii permisului ?

angajatul nu cred ca ne va da procesul verbal prin care i-a fost retras permisul
Procesul-verbal intocmit de catre Politie ... faceti o adresa si mentionat ce doriti si pentru ce.
in momentul cand primesc de la politie actul oficial atunci ii incetez cim , iar pana atunci pot sa-i suspend activitatea art 52 e ?

Alte discuții în legătură

Suspendare contract de munca tampau gabriela tampau gabriela Cu ce articol suspend contractul de munca in cazul unui cond.auto taxi care este cercetat penal( in libertate ) in urma unui accident de masina ? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Incetarea contract de munca de drept. julietamihaila julietamihaila Am o firma de transport taxi. Unuia dintre soferi i-a fost suspendat permisul pentru 3 luni. A circulat fara permis, in continuare, si din nou a fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Incetare contract Bianca Mirea Bianca Mirea Buna seara, Daca un angajat conduce fara permis de conducere valabil, se poate desface contractul de munca?Care este procedura? Multumesc (vezi toată discuția)